Категории

  Дополнителни услуги

  Изберете валута

VPS Start (HK)
Веќе од €3.75 Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
CPU 1x Xeon E5 (min. 400Mhz)
RAM 512Mb
SSD 10Gb
1x IPv4 (HKIX/World), 1x IPv6
VPS Lite (HK)
Веќе од €7.50 Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
CPU 1x Xeon E5 (min. 800Mhz)
RAM 768Mb
SSD 15Gb
1x IPv4 (HKIX/World), 1x IPv6
VPS Econom (HK)
Веќе од €15.00 Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
CPU 1x Xeon E5 (min. 1500Mhz)
RAM 1Gb
SSD 30Gb
1x IPv4 (HKIX, CN2, World), 1x IPv6
ПОПУЛАРНИ
VPS Optima (HK)
Веќе од €25.00 Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
CPU 2x Xeon E5 (min. 2х1500Mhz)
RAM 2Gb
SSD 60Gb
1x IPv4 (HKIX, CN2, World), 1x IPv6
VPS Business (HK)
Веќе од €62.50 Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
CPU 2x Xeon E5 (min. 2х2500Mhz)
RAM 4Gb
SSD 100Gb
1x IPv4 (HKIX, CN2, World), 1x IPv6
VPS Business+ (HK)
Веќе од €87.50 Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
CPU 4x Xeon E5 (min. 4х2000Mhz)
RAM 8Gb
SSD 250Gb
1x IPv4 (HKIX, CN2, World), 1x IPv6
VPS Ultra (HK)
Веќе од €175.00 Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
CPU 6x Xeon E5 (6х2500Mhz)
RAM 16Gb
SSD 500Gb
1x IPv4 (HKIX, CN2, World), 1x IPv6

Powered by WHMCompleteSolution